Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szexmániás naplója

Nem tartom magam "hivatalosan" szexmániásnak. Valahol félúton vagyok. Ebben a blogban szexuális kalandjaimat szeretném megosztani. Mind igaz történet, szükség esetén a neveket megváltoztatom. A sztorikat nem feltétlenül idősorrendben fogom írni. A számomra fontos és meghatározó élményeket osztom meg.

Friss topikok

Nem siettem el a dolgokat. Húsz voltam. Egy fiú szempontjából nézve kicsit le voltam maradva, bár jobban belegondolva egyik osztálytársam se volt egy nagy csődör abban az időben. Mikor a történtek után meséltem nekik, hogy megvolt az "első", láttam rajtuk, hogy nekik még nem. Ettől nem éreztem magam jobban, sőt talán én is zavarban voltam. Persze már előtte is voltak barátnőim, de egyikkel se jutottunk el arra a szintre, hogy szex legyen a dologból.

A suliban ismerkedtem meg E-vel. Egy közös barátunk hozott össze minket. Nem volt egy nagy szépség, de valahogy nem is foglalkoztam ezzel a dologgal. Örültem, hogy ismét van egy barátnőm. Talán egy évvel idősebb volt tőlem. Ő már nem volt szűz. Talán ez is egy plusz pont volt, hogy járjak vele. Azt már az elején elárulhatom, hogy nem ő lett életem szerelme. Nem jártunk sokáig együtt, csak kb két hónapot. Azt az időt is szinte csak az iskolában töltöttük együtt, meg suli után találkoztunk. Egyikünkhöz se mertünk még hazamenni, így az utolsó óra után hazafelé sétálva a panelházak közötti parkokba telepedtünk le egy padra és ott próbáltuk egymást jobban megismerni. Ez kimerült abba, hogy hevesen csókolóztunk, mint ahogy a huszonévesek csinálják, meg persze én nyúlkáltam a blúza alá és a melleit markolásztam, mint ahogy a huszonévesek csinálják...Ez sokáig nem mehetett így, valahova lépni kellett, mert már nagyon kívántuk egymást, főleg én őt. E. mindig is egy kicsit passzív volt. Soha nem volt meg az a szikra kettőnk között. Szerintem nem látta a férfit bennem. Hogy is láthatta volna, tapasztaltabb volt, mint én.

Félretett pénzemből szobát béreltem, egy kis motelben. Szüleimnek azt hazudtam, hogy haverokkal megyek bulizni és egy barátomnál alszok. Elfoglaltuk a szobát, irtó ciki volt a recepciónál, de nem foglalkoztam vele, már csak az érdekelt, hogy a puncija közelébe férkőzhessek végre. Felmentünk, lepakoltunk, gyorsan letusoltunk, persze külön külön. Tapasztalatlanságom ellenére gondoskodtam óvszerről. Nem teketóriáztunk sokat, mikor a tusolóból kiléptem, már az ágyon várt teljesen meztelenül. Még sose láttam meztelen lányt élőbe azelőtt. De valahogy természetesnek tűnt, lehet, hogy a sok pornófilm nézés miatt.

Mellé feküdtem és csókolózni kezdtünk. A pontos részletekre már nem emlékszem, például, hogy markolásztam e a melleit. E. a hátán feküdt, szép lassan haladtam lefelé a számmal és hamar a mellbimbóira tértem. Még sose nyaltam mellbimbót. Izgató volt, egyből bekeményedtek a bimbói. Nagyon tetszett és azóta is mellbimbó mániás vagyok. Elég gyorsan a puncijára tértem, már alig vártam ezt a pontot. Sok mindent ekkor tapasztalta meg először az életemben, mint ahogy a punci illatát is. Szerencsére E. puncijának illata volt, nem pedig szaga. Majd erre kitérek egy másik történetben, ha nem felejtem el. Szőrös volt. Elől, alul, mindenhol. Akkor még nem tudtam, hogy ez jó, vagy nem jó. Nem érdekelt. Csak elkezdtem nyalni. 

Már nedves volt. Érdekes volt elsőre az íze, de nagyon felizgatott. Csak lefetyeltem. Igazából azt se tudtam, hogy mit kell csinálni, hogy merre van a csiklója. Csak úgy nyaltam. Nem emlékszem, hogy reagált. Elég hamar meg is fordultunk és én kerültem a hátamra. Pillanatok alatt a szájába volt a farkam. Ahogy bevette melegség öntötte el a farkamat. Gőzöm sincs, hogy mit csinált és hogy csinálta, mert eszembe se jutott, hogy nézzem. Akkora gyönyört éreztem, hogy ki se tudtam nyitni a szemem. Csak élveztem és nyögtem. Jó lett volna pedig tudni, hogy mennyire kapta be. Elég hamar szóltam neki, hogy hagyja abba és húzzunk gumit, mert mindjárt elélvezek. 

Én a hátamon maradtam, valamelyikünk felhúzta a gumit, erre már nem emlékszem pontosan. E. beleült a farkamba és lovagolni kezdett. A derekát fogtam. Más pózra sajnos nem került sor, hamar elélveztem. Szerintem ez elég tipikus egy első dugásnál. Jó érzés volt, egyből éreztem, hogy ez más, mint amikor magamnak verem ki. Ha magamnak csinálom és már érzem, hogy lassan elélvezek, akkor tudom, hogy kell változtatni a tempón, vagy épp máshogy fogom. De most, hogy E. ült rajtam ő irányított mindent. A vége felé nem változtatott semmin, csak lovagolt és lovagolt. Nem volt meg a levezetés. Kicsit másabb volt így az élvezés. Ezért is kell egy párnak összeszokni. Nekünk erre nem adatott meg a lehetőség. Az este alatt többször nem is szexeltünk. Furcsán viselkedett, mint mondtam kicsit furcsa lány volt. Én persze próbálkoztam, de elutasított. Elég hamar el is aludtunk.

Körülbelül két hét múlva szakított is velem. Összejött egy másik sráccal. Rosszul éreztem magam, mert engem még nem dobtak ki sose. Jobban belegondolva úgyse lett volna komoly kapcsolat belőlünk. 

Kicsit bántam, hogy ő volt az első szex élményem. Mármint az adott pillanatban jó volt, de miután szakítottunk, már nagyon bántam. Szerintem az elsővel sok mindenki így van.

Címkék: első dugás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszexmaniasnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr816228584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása