Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szexmániás naplója

Nem tartom magam "hivatalosan" szexmániásnak. Valahol félúton vagyok. Ebben a blogban szexuális kalandjaimat szeretném megosztani. Mind igaz történet, szükség esetén a neveket megváltoztatom. A sztorikat nem feltétlenül idősorrendben fogom írni. A számomra fontos és meghatározó élményeket osztom meg.

Friss topikok

Valamit szerettem volna már vásárolni egy szex shop-ból, hogy az ilyen jellegű igényemet kielégítsem, illetve, hogy valami új "szexes" dologgal lepjem meg magam. Ha jobban szétnézünk egy ilyen webshop kínálatában, látjuk, hogy túl sok eszköz nincs, ami a tényleges örömforrást tudná fokozni. Persze rengeteg kiegészítő van, de ami konkrétan az orgazmust segíti elő, abból nem sok. Így elég hamar ki is derült számomra, hogy egy Fleshlight maszturbátort kell vásárolnom. Nevezhetjük műpuncinak is, a maszturbátor olyan fura...mintha egy nagy gépezetről beszélnénk, nem túl erotikus :) Ezek egyébként pornószínésznők puncijáról vannak mintázva. Még az aláírásuk is rajta van.
Ha megnézzük a kínálatot, akkor elég sok típust fogunk találni. Az alapvető különbség, hogy van punci, popó és száj formájú nyílással készített. Ezeken belül van nagyon sokféle típus. Elsőre kicsit el is vesztem a rengetegbe, hogy akkor most melyik is kell nekem. Aztán rájöttem, hogy nagyjából mind ugyan az :)
Először is kiválasztottam, hogy nekem egy punci formájúra van szükségem. Ebből van egy csomó. Több pornószínésznő adta hozzá a nevét és a puncija formáját. A különbség a kisajkak formájában van. Legalábbis szerintem. A belső redőzés úgy gondolom, hogy ugyan az mindnél. Tehát, amelyik punci forma szimpatikus nekünk, vagy esetleg megtaláljuk a kedvenc pornó színésznőnket, akkor azt válasszuk :) Én egy Stoya nevű színésznőt választottam. Igaz, hogy nem ismerem, de a puncija megtetszett.
Egy nap alatt meg is érkezett a csomag. A szex webshopok nagyon szépen és diszkréten tudnak csomagolni.
A termék csomagolása nagyon igényes, ami egy ilyen értékű cuccnál már alap. Erről nem is mondanék többet. Ki is bontottam egyből a dobozt. A műpuncin kívül még volt benne kettő síkosító minta és egy használati utasítás (nem magyar nyelvű). Elsőre egyébként kicsit nagynak tűnt.
Első használat előtt érdemes langyos vízzel átmosni. Ehhez én kivettem a tokból a punci részt. Nem tudom pontosan milyen anyagból van, de nagyon puha és kellemes a tapintása. Hátul is van rajta egy nyílás, így könnyedén átfolyik rajta a víz. Ha átmostuk, akkor a maradék vizet kifolyattam belőle és egy kicsit óvatosan megráztam függőleges állásban. Ha óvatosan összenyomjuk, akkor érdekes / vicces cuppogó hanghatások távoznak belőle :)
Visszatettem a tokba. A tok végén van egy kis menetes kupak, amivel lehet a vákuumot szabályozni. Ha kinyitjuk, akkor a végén tud levegő bemenni. Ennek élvezeti szempontból nem jöttem rá a lényegére, mert ugye egy igazi puncin sincs levegő állítási lehetőség :D Bááár ugye igaz, hogy vannak olyan pozíciók, amikor a leányzót telepumpáljuk levegővel és amikor kivesszük a farkunkat, akkor kijön a bennrekedt levegő is :)

Na nézzük használat közben. Szóval én a kupakot teljesen rácsavartam a végén. Ha szeretnénk, akkor langyos vízzel felmelegíthetjük, hogy kellemesebb legyen. De amint rányomjuk a síkosítót, kicsit megint hideg lesz. Kizárólag vízalapú síkosítóval használjuk, mert bármi más kárt tehet benne. Amúgy síkosító nélkül nem is tudjuk használni, mert tapad. Tettem a punci nyíláshoz síkosítót és egy picit a farkamra is. Lassan ráhúztam a farkamra és tövig belenyomtam. Mit mondtam először? Waooo! :) Nagyon kellemes volt az érzés. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz. Nagyon hasonlít egy igazi puncihoz. Jó szűk benne a hely, de nagyon jól tágul. Klasszul körbe öleli a farkamat. Azért nehéz egy igazihoz hasonlítani, mert egy igazi punci ugye lehet szűk, tág, rövid...stb. Ez meg hogy is mondjam...pont jó :) De a lényeg, hogy egyből éreztem a "punci hatást". Ha nagyon elnyújtjuk a "programot", akkor érdemes a síkosítóból újra rányomni, de ezt úgyis mindenki érzi majd.
Természetesen össze se lehet hasonlítani, amikor kézzel csináljuk magunknak. Erre nem azt mondom, hogy kiverem magamnak, hanem hogy megdugok egy puncit. Tényleg olyan a hatás.
Ha nem vigyáz az ember, akkor elég könnyen "kivégezheti" magát. Ha csak a makkomon húzogatom, akkor a kis szemérem ajkak finoman körbeveszik és fantasztikus jó érzés. Ha hosszan tövig beledugom, akkor a belső redők izgatnak. Nagyon klassz érzés! Legjobban az jött be, mikor lassan mozgattam és jó hosszan végighúztam a makkomtól a tövéig. Az első beleélvezés volt furcsa. Nem is furcsa, mert persze hatalmasat élveztem, hanem inkább olyan idegen, hogy belelősz egy ilyen valamibe :) Persze ezt egyből meglehet szokni és a második már simán ment :)

A tisztítás egyszerűbb, mint gondoltam. Először nem tudtam elképzelni, hogy mosom majd ki belőle a cuccot. 
Kiszedtem a tokból az egészet és langyos vízzel átmostam. Átfolyattam a vizet mind a két oldalról. Volt, hogy az egyik lyukat lezártam a kezemmel és kicsit meg lötyköltem benne a vizet, majd kiöntöttem. Egy picit belenyúltam az egyik ujjammal, hogy nagyjából leellenőrizzem, hogy kijött e. Azt írják, hogy egy puha vékony rongyot is átlehet húzni rajta, hát ezt nem próbáltam. 
A lényeg, hogy egyből ne tegyük rá a kupakokat, mert akkor a víz nem tud kiszáradni belőle. kívülről letörölgettem és visszatettem a tokba, de a két kupakot nem csavartam rá.
Írják még, hogy lehet hintőporral is beszórni, hogy az anyag megtartsa a rugalmasságát. Hát ez nem tudom mennyire fontos. A feleségem vibrátora is hasonló anyagból van, csak persze kicsit keményebb, de nem szoktuk hintőporozni és már több éve megvan és nincs semmi baja.

Összegezve: Nem bántam meg, sőt inkább azt bánom, hogy hamarabb nem vettem meg :) Nem olcsó, de megéri a pénzt, főleg ha sokáig ilyen szép állapotban marad. Az élvezeti hatása nekem maximális. Nagyon bejön. Igaziból mindenkinek ajánlom :) 1000x jobb egy sima kézzel kiveréstől.

Címkék: maszturbálás verés szexshop fleshligh

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszexmaniasnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr818133208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása