Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szexmániás naplója

Nem tartom magam "hivatalosan" szexmániásnak. Valahol félúton vagyok. Ebben a blogban szexuális kalandjaimat szeretném megosztani. Mind igaz történet, szükség esetén a neveket megváltoztatom. A sztorikat nem feltétlenül idősorrendben fogom írni. A számomra fontos és meghatározó élményeket osztom meg.

Friss topikok

Pamela volt az eddigi legkedvencebb, legszexisebb, legszebb és legjobban szopó prosti szexpartnerem. Legszexisebb? Ez mindenkinek mást jelent. Pamela nem egy dögös bögyös szőke cicababa volt, hanem egy kis tünemény. Szép selymes barna bőre volt, kicsi tenyérbe illő cicikkel. A feneke feltűnően feszes volt, a teste pedig nagyon vékony. Hosszú egyenes gesztenye barna haja a háta közepéig ért. Hasonlóan kedves lánnyal még nem találkoztam. Vele a beszélgetés is kész élmény volt, teljesen ki tudtam az agyam kapcsolni. Volt olyan eset, mikor távozáskor majdnem elfelejtettem fizetni, de még ő is majdnem elfelejtette.

Ezt az egész tökéletességet még meg is tudta fejelni a csodás orál technikájával. Semmi monoton bólogatás vagy kezezés. Szépen elhelyezkedett a lábaim között és nagyon lassan haladt a farkam tövétől felfelé a nyelvével, majd mikor a makkomhoz ért, akkor ráfordult a szájával és szépen bekapta. Forróság öntötte el az egész farkamat. Elkezdte szopni a farkamat, közben érdekes fejmozdulatokat is végzett, nagyon jó érzés volt. Váltogatta a gyors és lassú mozgást. Néha megállt, bent tartotta a szájában a makkomat és rám nézett azokkal a nagy barna szemeivel, majd felemelte a fejét és olyan bő nyállal szopott, hogy a farkam és a szája között húzódott egy csíkban. Kicsit verte a farkam a kezével, majd kezdte elölről az egészet. A szájába nem engedett élvezni, de kívülről a szája szélére és az arcára igen. Csodás látvány volt. A végén úgy éreztem, hogy a lábaimból az összes vér kiment és teljesen elzsibbadtak.

A lovagló technikája is nagyon jó volt, ritka profi csípő mozgása volt. Hátulról is jó volt vele dugni, közben fogni azt a formás kis fenekét és a derekát. Szép tetoválás volt a feneke felett.

Többször is voltam nála. Aztán, ahogy ez lenni szokott, egyszer csak eltűnt. Ezerszer kerestem azóta, de már egyik hirdetése sem él.

Címkék: prosti szopás pamela szexpartner

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszexmaniasnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr166299454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása